L'escola de ciŔncies d'Alcudia
Contacta con nosotros
SÝguenos en Facebook
Seguix-nos al Twitter
CatalÓ
Castellano
English


I Concurs de Relats Curts: creatura

I Concurs de Relats Curts:Bases:

Poden participar tots els/les alumnes de Mallorca que durant el curs acadŔmic 2016-2017 estan cursant des de 5Ŕ de PrimÓria fins a 4t d'ESO.

El relat curt ha de tenir entre 200 i 300 paraules. Ha de comenšar amb les paraules: Des del far... (Desde el faro) i ha de contenir les paraules: ametller(almendro), mercat(mercado) i energia(energÝa). Aquestes paraules s'han de destacar en el text en negreta. El relat es pot escriure tant en catalÓ com en castellÓ. NomÚs es pot presentar una obra per participant.

Les obres s'hauran d'enviar per correu electr˛nic i sense arxiu adjunt, abans del 23 d'abril del 2017 a l'adreša creatura@kalcudoku.com. A l'assumpte del correu electr˛nic heu d'escriure el tÝtol del relat curt. Al correu electr˛nic ha d'haver: nom i llinatges, edat, curs, escola i un telŔfon de contacte.

Hi ha tres categories (CATEGORIA I: 5Ŕ-6Ŕ PRIM└RIA, CATEGORIA II: 1r-2n ESO, CATEGORIA III: 3r-4t ESO) i tres finalistes per cada categoria. Els millors relats curts seran editats en un llibre i es donarÓ una c˛pia als 20 millors participants de cada categoria. Kalcudoku tindrÓ el dret d'editar i difondre els escrits dels participants del concurs. La participaciˇ al concurs significa l'acceptaciˇ de las bases. El tres premis per cada categoria sˇn:

I PREMI: tablet Samsung TAB Galaxy A6

II PREMI: bono 100Ç per utilitzar a la tenda ELECTRAL d'Alc˙dia

III PREMI: ensa´mada per cortesia del Forn Can Torres

El dia 2 de maig del 2017 es farÓ p˙blic el relat guanyador.

Les obres que no compleixin algun d'aquests requisits seran excloses. Les dades del/la guanyador/a seran confirmades amb la documentaciˇ necessÓria. El concurs es podrÓ declarÓ desert.

Jurat:

Maria Cristina Arrom: Fil˛loga i professora de llengua castellana
Maria FernÓndez Serra: Historiadora i professora de llengua catalana
Ignasi Gßmez: Professor de ciŔncies
Javi Gßmez: Professor de ciŔncies

Phone number: 633 677 636 - Address: c/ Jaume II, 35b, 07400 Alcudia - kalcudoku ę 2017