L'escola de ciències d'Alcúdia
Contacta amb nosaltres
Segueix-nos al Facebook
Seguix-nos al Twitter
Català
Castellano
English

HORARI:


Classes:

15:00-21:00    


Informació:

Al nostre centre: 16:00-21:00

Al 633 677 636 o 640 679 761: 8:00-20:00

A l'adreça electrònica 24h: info@kalcudoku.comTARIFES:


Matrícula: 20€     NOTA: La matrícula se guardarà de juliol a octubre.


Primària, ESO, Batxillerat

1h/setmana . . . . . . . . . 60€/mes

2h/setmana . . . . . . . . . 95€/mes

3h/setmana . . . . . . . . . 140€/mes

4h/setmana . . . . . . . . . 185€/mes

5h/setmana . . . . . . . . . 250€/mes

6h/setmana . . . . . . . . . 350€/mes

7h/setmana . . . . . . . . . 350€/mes

8h/setmana . . . . . . . . . 400€/mes


Hores extres (amb mensualitat):. . . . . . . . 15€/h

Hores extres (sense mensualitat):. . . . . . . . 20€/h


Universitat

Demana'ns informació contactant directament amb nosaltres al centre, telèfon o email.


Resolució de dubtes i problemes per internet.

El preu depèn de l'extensió del material a solucionar. Envia'ns els exercicis o dubtes a info@kalcudoku.com i et respondrem ràpidament amb un pressupost sense compromís.


Si tens qualsevol dubte t'animem a contactar amb nosaltres i si els serveis que t'oferim no s'adapten a les teves necessitats estarem encantats d'escoltar la teva proposta.NORMATIVA INTERNA:


Pagament mensual:

La mensualitat s'ha d'abonar per avançat a la primera classe de cada mes. A partir de 10, s'aplicarà una penalització d'1 € per cada dia de retard. La mensualitat és la mateixa tots els mesos de l'any, independentment de les vacances que pugui haver-hi.


Funcionament de les classes:

Les classes seran d'un màxim de 4 alumnes, i d'una durada de 60 minuts. L'atenció de cada alumne a classe és individual, de manera que es garanteix la resolució de dubtes, l'ajuda en l'organització dels materials, el seguiment en la comprensió dels conceptes repassats i la millora de les habilitats de l'alumne/a. kalcudoku es reserva el dret a canviar a un alumne/a de grup si ho considera adequat sempre que el nou horari o classe no perjudiqui els interessos de l'alumne/a.


Horari:

L'horari és de 16:00 a 21:00. Durant les vacances de Nadal i els dies festius kalcudoku romandrà tancat. A l'estiu obrim tot el mes de juliol i agost.


Asistència a classe:

Si l'alumne no assisteix a la classe, aquesta se perd. La puntualitat és importantíssima per al ple aprofitament de la classe.


Sala d'estudis:

La sala d'estudi és de lliure accés per als alumnes de kalcudoku. En el cas que el nombre d'alumnes sigui superior a les places de la sala d'estudi, es prioritzarà l'ús pels alumnes que tinguin classe aquell dia o un examen al dia següent.


Mal ús de les instal·lacions:

El mal ús de les instal·lacions i materials de kalcudoku que derivi en un deteriorament suposarà la seva reposició per part de l'alumne/a.


Convivència:

Per aconseguir un ambient propici per l'estudi i la concentració és important que es guardi silenci. A la sala d'estudi es permet exclusivament parlar dels problemes que s'estan treballant. Els telèfons mòbils han de romandre apagats durant el transcurs de les classes i a la sala d'estudi. Els telèfons es poden utilitzar moderadament a la zona de la recepció.


Protecció de dades:

kalcudoku li garanteix que les seves dades seran emmagatzemades en un fitxer confidencial. Només en el cas que vostè acabi contractant un dels nostres serveis, les dades seran compartides amb el personal que realitzi aquest servei. L'informem també que vostè té el dret a consultar, modificar o eliminar les dades en qualsevol moment mitjançant la nostra adreça electrònica: info@kalcudoku.com o directament al nostre centre (c / Jaume II 35b, 07400 Alcúdia).


Fulls de reclamació:

Li recordem que tenim fulls de reclamació disponibles en tot moment per manifestar qualsevol suggeriment o disconformitat que pogués tenir.


Telèfon: 633 677 636 / 640 679 761 - Adreça: c/ Jaume II 35b, 07400 Alcúdia - kalcudoku © 2017