L'escola de ciències d'Alcúdia
Contacta amb nosaltres
Segueix-nos al Facebook
Seguix-nos al Twitter
Català
Castellano
English

Aplicacions per telèfons i tabletes

Mathway

És una calculadora amb la que podreu realitzar qualsevol operació, des de sumes i restes fins a operacions amb matrius o càlcul de derivades i integrals.

Fórmulas matemáticas

Interessant formulari on trobaràs taules d'integrals, de derivades, fórmules trigonomètriques...

Química

Aquí tenim una mica de tot. Equacions químiques, estequiometría, lleis de gassos, taula periòdica, taula de ions poliatòmics, solubilitat, massa molar, fórmules...

Sky Map

Si te vols relaxar mirant el cel estrellat, amb aquesta app podras identificar estels, constalacions i planetes. Apunta cap el cel i llegeix les estrelles!Progames

Graph

Graph és una altra eina més per a estudiants, docents, matemàtics i altres professionals que necessiten generar gràfiques a partir de complexes funcions matemàtiques. El seu ús és totalment gratuït, en línia i sense necessitat de registre previ.

GeoGebra

GeoGebra

És un programa gratuït amb el que podràs fer àlgebra i geometria dinàmica. Et permetrà resoldre equacions i també dibuixar la representació gràfica de les funcions. Com que és un programa interactiu, podràs veure com varien els resultats canviant amb facilitat les dades introduïdes.

GeoGebra

Si vols animar-te a utilitzar-lo, aquí tens tot el que necessites:

Descarregar    Manual d'ajuda    Pàgina oficial de GeoGebra

Functy

És un programa gratuït amb el que podràs fer representacions de funcions en 3D. Molt recomable pels primers cursos univrsitaris on es treballar amb funcions de més de una variable.

GeoGebra

Si vols animar-te a utilitzar-lo, aquí tens tot el que necessites:

Functy

Wiris

Wiris és una fantàstica calculadora online que et permetrà fer qualsevol combinació matemàtica de càcul de fraccions, logaritmes, integrals, matrius, determinats... També té aplicacions gràfiques interessants.

Calculadora Wiris

Per poder-la utilitzar només has de cliclar al següent link i experimentar totes les aplicacions que ofereix:

WIRIS

Derive

És un programa molt potent que pot utilitzar-se com calculadora, i també com una eina gràfica de representacions matemàtiques en 2 i 3D. Encara que no és un programa gratuït, et pots descarregar una versió de prova que dura 30 dies i que te permetrà valora plenament el programe.

Decarregar versió de prova 30 dies

Cabri

Al igual que Derive, Cabri no és gratuït. És una altra gran eina dissenyada per la docència, que permet moltes aplicacions de càlcul i representació de molts camps de les matemàtiques.

Tutorial    Pàgina oficial de Cabri

Telèfon: 633 677 636 - Adreça: c/ Jaume II, 35b, 07400 Alcúdia - kalcudoku © 2012