L'escola de ciències d'Alcúdia
Contacta amb nosaltres
Segueix-nos al Facebook
Seguix-nos al Twitter
Català
Castellano
English

Imaginary

És el teu lloc per desenvolupar la teva creativitat amb les matemàtiques. Pots explorar amb programes interactius, gaudir de belles galeries d'imatges i fer les teves pròpies creacions. Podràs compartir les teves pròpies idees i descobriments. I és una bona oportunitat per practicar el teu anglés!


weib

Aquesta secció de weib ofereix a la comunitat educativa una font de recursos educatius que poden facilitar i enriquir la tasca pedagògica. Es posaran a l'abast del professorat i de l'alumnat diverses unitats didàctiques, un programari educatiu i els resultats d'experiències educatives relacionades amb la utilització de les TIC.


Orientació Acadèmica Balear

Web dedicada a facilitar el procés de Presa de Decisions acadèmiques de l'alumnat d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius. Pensada especialment per alumnat, famílies i professionals de l'orientació acadèmica.


Edu365

Aquesta pàgina del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya té tot el temari de totes les assignatures, des de Primària, fins a Secundària. La part de Batxillerat encara no està molt desenvolupada. A més, hi ha molts recursos didàctics, per facilitar la comprensió i ajudar a familiaritzar-se amb les matemàtiques.


sangakoo

Sangakoo és un mètode per aprendre matemàtiques basat en una poderosa eina tecnològica, que barreja dos conceptes: crear i compartir. La metodologia és molt apropiada tant per al professorat, l'alumnat o els afeccionats a les matemàtiques.


Mestresclass és una plataforma oberta i col·laborativa, en construcció permanent, que dóna visibilitat al coneixement del professorat català mitjançant un entorn de col·laboració, cooperació i cocreació entre iguals.

Fantàstica pàgina d'exercicis i teoria de matemàtiques d'ESO i batxilerat. Amb exercicis resolts perquè puguis entendre la seva resolució pas a pas.

L'editorial de llibres sm ens ofereix a la seva web, de forma completament gratuïta, exàmens resolts de totes ses Comunitats Autònomes. Si t'estàs preparant per la selectivitat, aquí trobaràs una font de preparació inesgotable. Llàstima que no tenen penjats els examens més actuals.


Matex:

En aquesta web trobaràs tot el temari de matemàtiques de 1er i 2on de Batxillerat, tant de socials com de ciències. Hi ha teoria i molts exercicis resolts. És sense dubte una pàgina molt completa i fàcil de seguir.

Telèfon: 633 677 636 - Adreça: c/ Jaume II, 35b, 07400 Alcúdia - kalcudoku © 2012